Zákányszéki Parasztkórus: Köszönjük!

Kedves Zákányszékiek!

A Zákányszéki Parasztkórus nevében szeretnék köszönetet mondani.

Boldogság, öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Zákányszéki XXIV. Falunapon, 2018. augusztus 17-én megkaptuk a Zákányszékért Díjat, a „településen végzett kimagasló kulturális és hagyományőrző tevékenység elismeréseként”.

Köszönjük Polgármester Úrnak, Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének és mindazoknak, akik méltónak találták kórusunkat erre a megtisztelő díjra.

Köszönjük a Művelődési Ház Vezetőjének, munkatársainak, akik segítették a műsorainkra való felkészüléseket; támogatóinknak, akik segítettek eljutni a fellépések, dalos találkozók helyszínére;
a tudósítóknak, hogy megjelenítették a Zákányszéki Kis Újságban, MÓRA NET TV-ben a kórusról szóló híreket, felvételeket, fotókat.

Köszönjük Pálnik Andrásnak, nagyszerű művészeti vezetőnknek, a dalok, a népdalcsokrok jó érzékkel történő kiválasztását, s hogy türelemmel, hozzáértéssel teszi eredményessé a kórust.

Dalos társaim nevében elmondhatom: azt hiszem, az eddig elért díjaink mellett a ma megkapott díjra, elismerésre vagyunk a leges-legbüszkébbek! HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK!

Itt szeretném még elmondani: továbbra is szeretettel várjuk új dalosok jelentkezését a kórusunkba!

Papp Antalné
a Zákányszéki Parasztkórus tagja

Leave a Comment